2021

Då är vi halvvägs in i januari och allt julbestyr är ur vägen. Lite ledighet lyckades man pricka in men där är inte en cell i min kropp som känner sig utvilad. Vi är bara i vecka 2 av det nya året och jag är redan trött 😅 Mina värsta veckor inträffade såklart nu så jag är helt färdig av allt arbete. Min energi matchar inte min vilja. Jag vill göra så mycket och jag tar det på mig men min kropp och mitt psyke är inte riktigt med. Januari är en fullpackad månad för mig vilket jag inte riktigt förväntade mig.

 Jag ska vara handledare åt en högskoleelev, ha bredvidgång med en blivande timvikarie samtidigt! Jag jobbar just nu hårt med att inskola en ny ungdom som man ska lära känna, ha koll på en annan inskolning som ska ta nästa steg nästa vecka. Jag har möten till höger och vänster. Jag är med i en grupp som ska jobba med kvalitetsarbete på jobb, jag har skrivit upp mig på en utbildning som erbjuds av jobbet....listan är oändlig! Men kroppen vill inte riktigt samarbete. Jag känner att min fysiska kropp halkar efter då jag just nu överbelastar mitt höger ben (vänstra benet är kortare än mitt högra och även svagare, min stabilitet och balans sitter i mitt högra ben). Jag får ont i min höft för att jag lutar mig på höger. Nu när det är snö och is, halt och jäkligt så förlitar jag mig ännu mer på det högra...aj aj aj säger jag bara. 

Många timmar betas av och sömnen blir inte så bra som jag behöver att den ska vara. Jag har satt mig lite i halvt karantän. Vi ska börja bli vaccinerade mot Covid i mitten av februari, jag behöver undvika viruset tills dess och det blir svårare och svårare då personal hos oss har insjuknat i viruset. Vi har dock lyckat att hålla det ute ifrån vårt hus 🙏🏼 Rädslan för mig är att i och med jag är på jobbet nästan hela tiden så är det nästan garanti att jag träffar någon på jobbet som jag eventuellt smittar om jag skulle få det. Det får inte hända!

Jag är gnällig och trött just nu 😂 Jag väntar bara på att avsluta min andra jobbiga vecka för att sen få lite lugnare. Då tror jag att mycket kommer kännas lättare för mig. Så jag behöver bara hålla ut lite till och så kanske energin kan matcha viljan igen 😊

(null)