Balen 2012

Lite av en fartfylld dag har det visat sig att vara. Först blev det att handla på Oj och därefter blev det en lång jakt på cola light. Först gick vi till vårt eget Lidl men de hade inte det, sen åkte vi till Bjuv men de hade inte heller det och till sist åkte vi till Lidl i Helsingborg som hade! Helt sjukt att man ska åka runt så för att få lite läsk! ;) Tror pappsingen har lite av ett beroende! När jag kom hem käka jag frukost för att sen sätta mig ner och läsa Besas slutreflektion. Det var betydligt lättare än vad jag hade räknat med. Man är ju inte alltid pepp på att läsa en uppsats på 3000 ord men det flöt på och så gjorde även kommentarerna :) Känns mycket bättre att åka in till mötet imorron. Jag åkte sen in till Helsingborg för att se dem vackra studenterna! Det var otroligt fina klänningar i år och jag vet inte om det beror på att jag inte var så uppmärksam förra året när jag själv stod där men årets klänningar var mycket finare. Bortsett från min, den var ju lätt finast ;) Jag och Ilda var där för att se Hanna som var så troligt fin!! Hon var så troligt snygg i sin blåa klänning! :)

När man stod där kunde man inte låta bli att få en massa minnen och jag kände bara hur nervösiteten hittade mig! Jag var så nervös den dagen och jag kunde riktigt känna den igen fast åt studenternas vägar! Men jag vet också hur kul dem kommer ha och vilken upplevelse det kommer bli för dem :) Själv så åkte jag hem till lilla Åstorp igen för att slappna av.

Imorron är det sista dagen för terminen och jag har sedan sommarlov till den 3 September! :) Ska bli så skönt att gå ut från mötet och bara få lov att bli dum! :) Det ska bli så fantastiskt skönt att vara ledig och inte behöva jobba så hårt på ett tag :)

Här kommer lite bilder från idag :)



Vilken fantastisk klänning! Både Ilda och jag reagerade direkt på hur otrolig den är! :)


Vackra Hanna :)