Öhhhh . . .

Snacka om att man har haft humörsvägningar idag! Dagen började med att jag inte pallade gå i skola för vi skulle ha  idrott var vi skulle åka skridskor och jag kan inte åka, jag suger verkligen, så jag var inte så uppspelt över det. Sen så var idag den segaste dagen i veckan som man bara vill komma över. När sedan idrotten var över så hade vi naturkunskap var allt bara släpptes för mig. Jag fick världens största skrattanfall när jag och Ella skulle göra fystest. Jag kunde helt enkelt inte sluta skratta, jag skrattade så mycket att jag fick tårar och jag hade ingen aning om varför. Detta skrattade humör höll i sig hela naturen och historian.
Ett av fystesten vi skulle göra var att gå så fort som möjligt 2 km och jag har aldrig i hela mitt liv gått så fort som jag gjorde idag. Ella speedade verkligen för hon ville att vi skulle klara det på 10 min ( vi klarade det på 10:34). Jag trodde att mina ben skulle vittra sönder så ont jag hade när vi var klara!
På historian gjorde vi inget speciellt för jag va verkligen flummig vid det här laget och vill bara säga förlåt Seada att jag inte brukade allvar nu när vi har ett tight schema för att få klart detta arbetet ;) men inget funkade jag bara flummade runt!
Men så kom matten! I och med att det går så dåligt i matte så bestämde jag mig för att bli seriös och verkligen jobba. Vi började ( som vanligt) med en genomgång om något ingen av oss fattar och sen var det dags för oss själva att göra uppgifter till detta vi precis gick igenom. Jag och Ella jobbade tillsammans som vi brukar göra i matten och vi trodde att vi faktist hade full koll på detta men det visade att vi hade totalt fel på alla vi gjorde! Hon hade nämligen inte nämt en viktig detalj som hade varit bra att veta innan man började på uppgifterna men det fattar inte Eva-Lena! Då sjönk humöret till -10 alltså. Vid detta laget var inget roligt utan allt var bara deprimerande och totalt värdelöst. Vi försökte om igen efter Eva-Lena tog sig tid att hjälpa sina elever och då kunde vi det lite bättre med hjälp av att slå ihopa våra två hjärnceller. När vi sedan löste det så ökade humöret igen och det ökade mer och mer och när vi tillsist var vid skåpen så kom flummet igen. Vi började skämta om hur dumma vi är och böjade med skämten som förmodligen bara jag och Ella kommer att fatta:

Vi: Öhhh . . Vad blir 1 + 1?
Läraren: Vad blir -4 delat på -4?
Vi: Öhhh. . . ??
Läraren: Fattar ni?
Vi: ( Djup suck)

Hahaha ni fattar säker inget men när vi sa det höll vi på att dö av flabb :D Då ökade humöret till +10. Man kom hem och då var min hippie granne hemma hos oss och han är crazy om något men han är skitrolig och så mycket bättre än Apan! Fan va jag hatade han! Men sen insåg man att man har prov på fredag och man kan inte ett ända skit så nu sitter man här i skiten och försöker plugga men som igentligen är slöseri med tid för jag lär inte få in något idag ändå!