Mumble Monday

Jag hade en bra helg och vädret har hållt med 😉 Lördagen var det jobb och min sista dag med en av våra ungdomar. Han flyttar in på sin gruppbostad på onsdag och så fort han tagit studenten så börjar han även jobba. Så han kommer inte vara hos oss längre. Det blev att njuta av de sista timmarna och säga ordentligt hej då när jag gick. Det kommer bli tomt men han ska ut vuxenlivet på riktigt och tycker säkert det ska bli spänannde 😊 Min söndag spenderade jag i ren lathet och gjorde inget 😁

Den här måndag har varit en mycket bra sådan. Jag har försökt att höja min lön och procent i sommar! Vilket jag lyckades med 😋 Jag har 96 % i sommar (kunde inte komma upp 100 utan att bryta mot lagar) och därmed lyft min lön 😊 Jag fick även diskuterat hösten och fått ventilerat mina tankar så vi får se vad som händer när sommaren är över. Min tänkta brevidgång blev också flyttad. Där har varit en massa ändringar i personalen på det senaste vilket har gjort att min brevidgångare krävs på en annan avdelning först. Däremot, bara någon timme efter, fick jag en ny brevidgångare. Däremot under några sämre förutsättningar. Han ska börja jobba redan 10 juni hos oss samt som han går brevid på ett annat ställe parallellt. Jag kommer få köra en intensivare och försöka bombardera honom med information och få han färdig så snabbt jag kan. Vi får hoppas det går bra ändå. Han går brevid mig på onsdag och sedan får vi se hur mycket vi kan boka in därefter. 

Imorgon kör jag delat pass, den värsta av dem alla egentligen. Morgonpass för att sedan köra eftermiddag/kväll 😴 Wish me luck!