2010 Andra delen

Juli:
Hade en massa härliga sommardagar, för det mesta med Seada :) Åkte även ut på årets varmaste dag till Hässleholm. Ut till en stuga mitt i skogen. Varmt som fan och en massa små kryp över allt. Resultatet av dagen blev 10 myggbett!! Badade en massa ute i Hittarp med Hanna. Blev en del av den rika kretsen på Pålsjö strand när vi sista dagen där började prata med vår reality dokusåpa karaktärer. Mamma och jag brukar komma på historia om olika människor på stränderna och dessa människor vara bara för mycket och den sista dagen så blev vi väl bekanta.Till och med Lovisa och Ella blev en del av kretsen. Samma dag hade Ella och jag en fruktansvärd cykeltur och väl hemma bokade vi biljetter till Eva Ryderg :) Seada och jag låg nära fulla polacker en dag på Tropical Beach och det luktade något fruktansvärt så vi gick ner i vattnet och var där tills de staplade ut från stranden. Sa även hej då till Ian som åkte tillbaka till USA.  Jag tog med Seada till Röstånga Marknad var vi hade en riktig roliga dag med Ella, Emsan och Becki samt spetekaksståndet :) Helsingborgs festivalen nästa var Seada och jag satt vi en rock koncert och drag cider LAGLIGT :) Var med Ella som blev piercad. Var en dag själv hemma med Seada och vi bestämde oss för att baka. Ganska lyckat faktiskt, lite mindre socker nästa gång kanske ;)







Augusti:
Började denna månaaden helt fantastiskt! Åkte till London för andra gången och denna gången var bara för underbar. Såg musikal, åt inne på Piccadilly Circus, såg kronjuvelerna, hittade min Buddah på Camden Market och en massa saker. Älskade denna omgången i London :) Hade träff på Gröningen med dem aldra bästa och den slutade i Helsingör, hur vet jag inte ;) Ella, Ellas mamma, jag och mamma gick och såg Eva Rydberg och vi överraskade Ella för hon visste inte att hennes mamma skulle komma så det var rätt kul att se hennes reaktion. Det regnade som fan men vi hade riktigt roligt i alla fall. Efter en härlig sommar så började men sista året på gymnasiet. Var även på marknad på Sofiero tack vare Ella och hennes pappa :)









September:
Tråkigheter började denna månaden med, hamnade i ett familjebråk med den danska delen som än idag inte har löst sig. Jag fick rösta för första gången. Fick en make-over av Seada och Donnia i skolan. Firade en födelsedag på Östens pärla. Började bli besatt av pussel på datan som flera blev. Vi gjorde även vårt spexfoto!



Oktober:
Lyssnade på en buddistisk munk i skolan. Vi fick provat våra studentmössor :) Hade en form för konstig miljödag var jag fick en guidad tur hos Arriva? Skaffade mitt träningskort på Fitness 24/7. Firade Moa och Alices födelsedag.



November:
Firade Ellas födelsedag ute på landet :) Hade jobbig nationella i svenska. Första snön kom :) Var på öppethus i Lund och fick bestämt vad jag vill plugga vidare till. Gjorde lite släktforskning ;)



December:
Jag började min besatthet av Boston Legal :) Hade min sista julavslutning på Olympia var jag fick skrika studentsången :) Hade ett riktigt bra avslut på religionen. Massa bråk kring svenska betyget. Hade en riktig bra julafton. Var på en kass mellandagsrea. Hade en härlig dag med mamma i Köpenhamn och såg musikalen Oh my Goth! Firade nyår ;)