2011 -> 2012

Dålig uppdatering på sistonde, I know. Men det har inte hänt så jättemycket utan jag har bara njutit av min lediga tid med en massa filmer och mys! Trappuppgången fick besök av polisen igår(inte alls ovanligt) och tog med sig en av våra grannar efter att han har gallskrikit och slagit runt i lägenheten med en träpinne. Ja, fråga mig inte vad som händer i dessa hem, man blir ju chockad varenda gång. 

Idag är det allra sista dagen på 2011 och jag tycker alltid att det känns konstigt varje gång. En stor festdag idag och det är bara 1 minut som skiljer 2011 från 2012! Det är lite sjukt! Nya året måste jag säga att jag inte har några direkt förväntningar på för 2011 har liksom bara gått förbi mig känns det som. Jag har liksom inte riktigt haft tid till att tänka på hur 2012 kommer bli. Givitvis hoppas jag att det blir lika bra som det här året har varit. Jag hoppas skolan kommer flyta på bra så som det har gjort hitills. Nästa år är även flytt år, var jag lämnar Helsingborg och citylivet till Åstorp och landet :) Det ska bli spännande att flytta till ett lugnare område och komma närmare farmor och farfar. Jag ska pendla längre än 15 min för första gången i mitt liv. Skolan har alltid legat max 15 min ifrån mig och helt plötsligt är det en bra bit man ska åka. Men det ska bli kul och intressant och se hur man anpassar sig till Åstorp. Måste ju definitivt planera mycket mer om jag ska in till stan än vad jag behöver göra nu :) Annars så är där faktiskt inte mycket planerat för nästa år som faktiskt är första gången. Jag har alltid annars en massa som händer men det verkar bli ett spontant år som gäller och det kan ju bli sjukt roligt det med :)

Jag har visserligen satt upp några personliga mål som har visat sig vara med varje år för jag aldrig riktigt kan ge mig själv den spark i gumpen som jag behöver haha. Men jag hoppas att det är det här året som jag får mig en rejäl spark! Haha

Gott Nytt År Allihop! :)