2017 - 2018

Nu har jag snart befunnit mig i Åstorp i 10 dagar 😝 Det är banne med underskattat det här med att flytta hem igen 😂 Julen var strålande! Lillejulafton bestämde jag mig för att köpa en julklapp till mig själv 😁 Jag har länge velat ha en videokamera så det fick det bli. Perfekt nu när man ska till London igen 😃 Det var en rolig julafton med höga ljudnivåer och mycket skratt 😊 Juldagarna där efter hade vi ett minijulbord och sedan blev det även bio. Såg den fantastiska "The Greatest Showman" och har varit besatt av soundtracket sedan dess 😍 

Jag har även hunnit att återvända till jobbet och hade en fantastiskt lyckad första övernattning för vår nya ungdom. Blev så imponerad av hur bra det gick och hur duktig han var! 😃 Nu är det dock sista dagen på året 2017. Jag har en förakt för nyår så det blir inget glitter och pompa här inte. Men man kan ju inte undgå att reflektera över året (var man än vänder sig så är det, det enda som alla gör idag 🙈). Jag skulle väl säga att det har varit är ganska så bra år men fick ett jobbigt avslut med stress och sjukdomar. Därför har jag bestämt mig för att försöka stressa mindre och undvika att jaga upp mig för mycket under 2018. Det får för många konsekvenser!

Det nya året kommer däremot att börja väldigt bra då jag nu kan säga att jag har fått fast tjänst! 😃 Efter nästan 3 år så blir jag nu ordentligt anställd och inte längre enkelt utbytbar 😂 Så det är ju en riktigt bra början 😃 Sedan vet jag inte mycket mer om 2018, allt som är bestämt är en resa till London men före och efter det så är det hela en gåta 😊  Jag längtar till denna dag är över så att vi kan återgå till det normala 😜 (null)

(null)

(null)

(null)