Sunny Day

Jag har haft en riktigt härlig dag. Började dagen med en 45 min powerwalk i ett ganska så ruggit väder men det var väldans skönt. Jag begav mig sen in till Helsingborg för att träffa min BBF (:P) Seada och vi tog oss en Frapino och gick till Gröningen. Det blåste som fanken men vi satte oss och sola så man märkte inte att där var kyla i luften. Vi gick sedan vidare en aning och hamnade i närheten av Tågaborg vid en park och satte oss i ett perfekt läge för solen. Detta resulterade till att jag nu har blivit röd som en tomat i fejan!! :) Min första riktiga bränna för i år! :) Härligt!
Vi hade roligt som vanligt och pratade om allt mellan himmel och jord. Det är så skönt att ha såna heart-to-heart prat för med all stress vi båda är under med skola så är det bra att ha stunder var man bara kan prata om allt och lätta på stressen och pressen som gör sig mer och mer synlig. Man blir mer avslappnad efter en dag var allt är inställt på paus! När vi skulle bege oss mot Knutan så träffade vi även på en lokal kändis eller ja han är ju trots allt känd i Sverige också och inte bara Helsingborg. Vi såg Johan Wissman :) Det är alltid en härlig överraskning när man stötter på offentliga personligheter :)

Imorron är det lördag och jag har inget speciellt inplanerat bortsätt från en powerwalk. Här hemma blir det full rulle ute i trädgården och jag har egentligen ingen aning om vad det är dem ska göra men det visar väl sig så småning om. Jag hoppas att vi inte får det där dåliga vädret dem har pratat om för vårsolen har varit så härlig och jag vill inte dra på mig tjockjackan igen!

Jag fick förresten en tidig födelsedagspresent igår! Jag fick nya Converse skor!! :) Det var rätt komiskt för jag hade sagt till pappa att när jag fyllt år så ska jag gå och köpa mig ett par nya för i dem gamla är där hål i ena skon. Det var också just anledningen till varför jag fick dem igår. Mamma tyckte inte att det alls gick att jag skulle gå runt med hål i skon, tänk så regnar det? Haha, jag blev såklart överlycklig! Ska försöka gå i dem imorron så jag för mjukat upp dem. Vill helst inte ha skoskav!

Ha en trevlig lördag ;)